top of page

Det här händer hos oss

Image by Sven Brandsma

Förmiddag med fotbollsgolf för 60+

Varje måndag 24 juni - 12 augusti

Vi hoppas att även du som är 60+ vill prova på våra banor och njuta av den fina omgivningen. Flera har redan gjort det och har lovat återkomma! Boka ditt besök via hemsidan. Vi bjuder på kaffe före eller efter rundan! Gäller samtliga besökare 10-12.

SPRingsteen-låtar hela dagen

18 juli

Vi låter Bruce Springsteens Sverigebesök ange tonen på fotbollsgolfen… 

Springsteens låtar går hem i alla åldrar. Välkända Bruce-hits och mer okända delar av låtskatten ackompanjerar fotbollsgolfandet och fikandet denna dag!

Image by Priscilla Du Preez 🇨🇦
Image by Connor Coyne

JÄMför dig med proffsen

20 juli

Hur bra är du på fotbollsgolf? Här har du chans att mäta dig med de allra bästa! Vi summerar resultat från duktiga fotbollsgolfare och ger dig en utmaning för dagen.

FÅgelholkssnickrande för de yngsta

25 juli

Norrtälje fotbollsgolfs egen arkitekt, Kristoffer, snickrar fågelholkar med våra yngsta besökare. Ni tar med er idéer och ett leende, vi ordnar med virke, verktyg och ger ett handtag på vägen. För att spela fotbollsgolf bokar och betalar du som vanligt, men allt kring fågelholkarna bjuder vi på!

Tree swallows on a nesting box looking a
yogendra-singh-iZ8esFMfEW8-unsplash.jpg

ALL Star - sommarens bästa fotbollsgolfare bjuds in till final

17 augusti

Har du gjort en lyckad runda i sommar så kan du vara en av finalisterna… 

Alla som spelar under sommaren har chans att lämna in sina resultat i caféet. De främsta spelarna för ungdomar (från 13 år och uppåt) respektive vuxna bjuds denna dag in till finalspel.

bottom of page