top of page

Kontakt

Adress

Kaserngatan 14, 761 46 Norrtälje, Sverige

Telefon

Epost

Följ

  • SoMe ikoner_Rityta 1-02
  • SoMe ikoner_Rityta 1-01

SÅ HITTAR DU TILL OSS

Norrtälje fotbollsgolf ligger i Campus Roslagen, bara ett stenkast från Biltema och ett par stenkast från Flygfyren. 

 

Med bil söderifrån

 

Kommer du på E18 söderifrån tar du vänster vid första rondellen vid Biltema, därefter höger på Astrid Lindgrens väg och vänster på Kaserngatan. Från parkeringen på Kaserngatan 14 följer du skyltning till fotbollsgolfen, ungefär 150 meter. Kommer du norrifrån från Norrtälje centrum tar du höger efter kyrkogården på Regementsgatan. Efter entrén till Campus Roslagen övergår gatunamnet till Kaserngatan. Se ovan. 

 

Med buss

 

Linje 656 tar dig till Nordrona busshållplats, endast 50 meter från parkeringsplatsen på Kaserngatan 14. Därifrån följer du skyltning, cirka 150 meter. Eller ta linje 676, med flera linjer, till Campus Roslagen. Ta gångbron över motorvägen och fortsätt rakt fram till Kaserngatan. Från Kaserngatan 14 följer du skyltning till fotbollsgolfen. Promenadavstånd cirka 700 meter. 

OM OSS

Viljan att förverkliga Norrtälje fotbollsgolf grundar sig dels i att vi alla älskar Roslagen, dels i att vi sedan tidigare driver en fotbollsgolf i Stockholm – här såg vi en chans att ta fotbollsgolfen till en ny plats, och förhoppningsvis ny nivå.

Med Norrtälje fotbollsgolf hoppas vi kunna inspirera dig och andra att komma ut till en härlig del av Norrtälje – så nära centrum och ändå så fridfull och avkopplande. Vi njuter själva varje gång vi får tillfälle att jobba på banorna och i caféet. 
 
Med Norrtälje fotbollsgolf vill vi också visa att det går att starta en utomhusverksamhet med både hög service och minimala klimatavtryck. 

HÅLLBARHET FRÅN FÖRSTA SPADTAGET

Vi som driver Norrtälje fotbollsgolf har haft hållbarhet i fokus från första spadtaget. Solcellsanläggningen på cafétaket är off grid, och alltså inte kopplad till elnätet. Glassen och drickorna kyls och gräsklipparen laddar med hjälp av solpanelerna.

Byggnaden har formgivits av Ekotekten med stor hänsyn till den omgivande hagmarken, tidigare jordbruksmark med höga naturvärden. Ingreppen i den befintliga naturen har varit och är minimala. Byggnaden står på åtta plintar och är byggd i kärnfuru från Stånga, fullt möjlig att demontera. Virket på den yttre delen av byggnaden skyddas mot väta och fukt med hjälp av klassisk Roslagsmahogny.

Hållbarhetstänket inspirerar även sortimentet i caféet, där vi försöker ge förtur till lokalt producerat, helst Kravmärkt. 

bottom of page